Airconditioning

Samen gaan we EXTRA duurzaam verwarmen!

Zoek je een airco voor optimale luchtregulering bij jou thuis of op kantoor? En wil je duurzaam verwarmen? Dat kan met een airconditioning van EXTRA Installatie.

Ook graag een warm huis in de winter? Bespaar op je gasrekening en kies voor een airco!
De warme zomerdagen of de koude winterdagen komen er ieder jaar weer aan. Het is dan ook niet raar dat je tijdens deze dagen behoefte hebt aan een slaapkamer, kantoor of winkel met een aangenaam binnenklimaat. Met een airco van EXTRA Installatie kun je EXTRA duurzaam verwarmen. Breng het gasverbruik aanzienlijk omlaag door bij te verwarmen met een airconditioning van EXTRA Installatie. Wij werken met twee merken: Carrier & Mitsubishi Heavy Industries.

Op afstand bedienen?
De airco’s kunnen op afstand worden bediend. Zo kom je altijd in een warm of koel huis thuis. De airco’s van EXTRA Installatie hebben een ingebouwde wifi-functie. Hiermee heb je altijd en overal controle over je aircosysteem. Bijvoorbeeld met een applicatie via de mobiele telefoon of een tablet. De klimaatregeling kan dus op ieder moment en voor elke gewenste ruimte in huis in werking worden gesteld.

Een airco laten installeren door EXTRA Installatie
Onze aircosystemen zijn altijd inclusief deskundige installatie. De binnen- en buitenunit van de airco plaatsen we altijd op de meest geschikte plaats. Wanneer de apparatuur eenmaal is aangesloten, controleren we de werking, en vertellen we uitgebreid hoe je de nieuwe airco kunt bedienen.

Airco onderhoud
Wanneer je een airco aanschaft, wil je er natuurlijk zo lang mogelijk van profiteren. Daarom bieden wij ook onderhoudscontracten aan. Onze monteurs zijn ‘STEK erkende’ vakmensen en bieden de juiste service.

Optioneel: een onderhoudscontract vanaf €125,- per jaar inclusief BTW.

Welk type airco past in jouw woning?
EXTRA Installatie helpt je graag bovenstaande vragen te beantwoorden. Een van onze vakmannen komt graag langs voor een vrijblijvende opname om vervolgens een volledig advies te kunnen geven. Naast het advies zal EXTRA Installatie de volledige aanschaf en plaatsing voor je kunnen verzorgen.

De monteurs van EXTRA Installatie zijn Stek BRL-100 gecertificeerd.

Contact

Whatsapp
06 43 13 92 58

Kantoor
053 4304 304