Cv ketels en boilers

Nieuwe cv-ketel kopen? EXTRA Installatie helpt je graag!

Bij de aanschaf van een cv-ketel of boiler moet er op verschillende dingen gelet worden: welk type past in mijn woning? Is hij energiezuinig? Op welke plek in de woning moet het geplaatst worden? Zie jij de bomen door het bos nog wel door de hoeveelheid mogelijkheden? Laat EXTRA Installatie je helpen bij deze keuzestress.

EXTRA Installatie helpt je graag bovenstaande vragen te beantwoorden. Een van onze vakmannen komt graag langs voor een vrijblijvende opname om vervolgens een volledig advies te kunnen geven. Naast het advies zal EXTRA Installatie de volledige aanschaf en plaatsing voor je kunnen verzorgen.

We helpen je graag verder

EXTRA Installatie kenmerkt zich niet alleen door haar professionaliteit, maar ook door de nieuwe manier van werken: duurzaam werken! Voor alle installaties in en rondom je huis is EXTRA Installatie inzetbaar. Vanuit het bruisende Enschede helpen we je met elke installatie.

Heb je vragen over een van onze werkzaamheden? Graag komen wij vrijblijvend langs om de werkzaamheden te beoordelen en jouw wensen te bespreken.

Neem gerust contact op via e-mail, info@extrainstallatie.nl of bel direct met 053-430 430 4.

Contact

Whatsapp
06 43 13 92 58

Kantoor
053 4304 304