Klimaattechniek

Duurzame klimaattechnieken

Op zoek naar verkoeling door middel van klimaatbeheersing, een warmtepomp of WTW (warmteterugwinning) installatie? EXTRA Installatie biedt een aantal duurzame klimaattechnieken aan om je woning of bedrijfspand te verduurzamen.

Wat biedt EXTRA Installatie?

  • Airconditioning
  • Hybride systemen
  • Warmtepompen
  • WTW-installatie
  • Zonnepanelen

Bij het kiezen en installeren van een airconditioning kunnen wij van dienst zijn. Met een airconditioning van EXTRA Installatie kun je naast koelen ook duurzaam verwarmen. Zo heb je niet alleen zomers plezier van een airconditioning maar ook in de winter! Daarnaast breng je het gasverbruik aanzienlijk omlaag wanneer je gaat verwarmen met een airconditioning van EXTRA.

Ook een warmtepomp kan worden gebruikt als hybride systeem. De warmtepomp zorgt op een duurzame manier voor verwarming in huis. Een WTW-installatie is een manier van ventileren waarbij er zo weinig mogelijk warmte verloren gaat.

Klimaattechnieken op maat door EXTRA Installatie
Op zoek naar een airconditioning, warmtepomp of WTW-installatie voor in je woning of voor op kantoor? EXTRA Installatie kan je daar mee van dienst zijn. Onze installateurs begrijpen dat elke ruimte vraagt om een persoonlijke aanpak. Een van onze installateurs komt graag langs voor een vrijblijvende opname om vervolgens een volledig advies te kunnen geven. Naast het advies zal EXTRA Installatie de volledige aanschaf en plaatsing voor je kunnen verzorgen.

Onderhoud klimaattechnieken
Onderhoud laten uitvoeren door de professionals van EXTRA Installatie? Dat kan! Om de maximale prestaties en levensduur uit installaties te halen wordt onderhoud aanbevolen. Uit handen nemen, dat is waar het bij EXTRA Groep om gaat!

EXTRA Installatie kenmerkt zich niet alleen door haar professionaliteit, maar ook door de nieuwe manier van werken: duurzaam werken! Vanuit het bruisende Enschede helpen we je met elke installatie.

Heb je vragen over een van onze werkzaamheden? Graag komen wij vrijblijvend langs om de werkzaamheden te beoordelen en jouw wensen te bespreken.

Neem gerust contact op via e-mail, info@extrainstallatie.nl of bel direct met 053-430 430 4.

Contact

Kantoor
053 4304 304