Leidingwerk

Dé specialist in leidingwerk

Heb je een karakteristieke jaren ’30 woning gekocht maar is het leidingwerk verouderd? Of ben je bezig met het bouwen van je droomhuis? EXTRA Installatie helpt je graag!

Of het nu gaat om aanbouw, nieuwbouw of om een compleet te renoveren woning. EXTRA Installatie is dé specialist in het uitbreiden, aanleggen en vervangen van alle soorten leidingen. Bij een verbouwing komt veel te kijken. Nieuwe badkamer, nieuwe keuken, nieuwe leidingen. Je valt meestal van het een in het ander. Moeten er onderdelen van het riool of leidingnetwerk vervangen, uitgebreid of omgelegd worden? Dan doen wij dit graag voor je.

Heb je een renovatieproject?

Heb je een renovatieproject? Ook dan kunnen wij helpen bij het vernieuwen van al je leidingwerk. EXTRA Installatie helpt je graag bovenstaande vragen te beantwoorden. Een van onze vakmannen komt graag langs voor een vrijblijvende opname om vervolgens een volledig advies te kunnen geven. Naast het advies zal EXTRA Installatie de volledige aanschaf en plaatsing voor je kunnen verzorgen.

We helpen je graag verder!

EXTRA Installatie biedt altijd een goede service en een volledige garantie op het werk dat wij leveren. Graag komen wij vrijblijvend langs om de werkzaamheden te beoordelen en jouw wensen te bespreken.

Neem gerust contact op via e-mail, info@extrainstallatie.nl of bel direct met 053-430 430 4.

Contact

Whatsapp
06 43 13 92 58

Kantoor
053 4304 304