Gas, water en riool

Dé specialist in leidingwerk

Heb je een karakteristieke jaren ’30 woning gekocht maar is het leidingwerk verouderd? Of ben je bezig met het bouwen van je droomhuis? EXTRA Installatie helpt je graag!

Of het nu gaat om aanbouw, nieuwbouw of om een compleet te renoveren woning. EXTRA Installatie is dé specialist in het uitbreiden, aanleggen en vervangen van alle soorten leidingwerk. Bij een verbouwing komt veel te kijken. Nieuwe badkamer, nieuwe keuken, nieuwe leidingen. Je valt meestal van het een in het ander.

Renovatieproject?

Heb je een renovatieproject? Ook dan kunnen wij helpen bij het vernieuwen van al je leidingwerk. Onze professionals van EXTRA Installatie helpen je graag bij het vakkundig aan en verleggen van al het leidingwerk. Moeten er onderdelen van het riool of leidingnetwerk vervangen, uitgebreid of omgelegd worden? Dan doen wij dit graag voor je. Onze professionals helpen je vakkundig en snel met al je leidingwerk.

EXTRA Installatie biedt altijd een goede service en een volledige garantie op het werk dat wij leveren. Vanuit het bruisende Enschede helpen we je met elke installatie. Heb je vragen over een van onze werkzaamheden? Neem gerust contact op via e-mail, info@extrainstallatie.nl of bel direct met 053-430 430 4.

Contact

Whatsapp
06 43 13 92 58

Kantoor
053 4304 304