Waterontharder

Op zoek naar een waterontharder?

Wil jij de levensduur van jouw huishoudelijke apparaten verlengen? Geld besparen op shampoo, zeep en (af)wasmiddel? En daarnaast ook nog genieten van zacht en kalkvrij water? Dat kan met een waterontharder van EXTRA Installatie.

Een waterontharder is een systeem dat ervoor zorgt dat er geen kalkmoleculen in je water zitten. Door het verwijderen van de kalkmoleculen wordt het water zacht. Bij aanschaf van een waterontharder merk je het verschil direct wanneer je een glas water drinkt, je handen wast of gaat douchen. De smaak van het water is anders en je huid voelt veel zachter aan. De normaal gebruikte dosering van zeepproducten kunnen nu gehalveerd worden. Doordat het water kalkvrij is, en nu extreem zacht aanvoelt op je huid, creëer je bij slechts een druppel zeep al schuim. Niet alleen met douchen maar ook met het doen van de was merk je echt verschil. Je hebt een flinke dosis wasmiddel minder nodig dan voorheen. Een waterontharder is een weldaad voor huid en haar!

Ook wordt de levensduur van huishoudelijke apparaten verlengd door het gebruik van een kalkvrij water. Een waterontharder verwijdert bestaande kalkaanslag. Hierdoor zijn verstoppingen, schades en een hoog energieverbruik vanaf nu verleden tijd. Wil je ook nooit meer kalkaanslag op je tegels, douchekop, voegen, kranen en op ander sanitair?

Welk type waterontharder is effectief?

EXTRA Installatie helpt je graag bovenstaande vragen te beantwoorden. Een van onze vakmannen komt graag langs voor een vrijblijvende opname om vervolgens een volledig advies te kunnen geven. Naast het advies zal EXTRA Installatie de volledige aanschaf en plaatsing voor je kunnen verzorgen.

We helpen je graag verder!

EXTRA Installatie biedt altijd een goede service en een volledige garantie op het werk dat wij leveren. Graag komen wij vrijblijvend langs om de werkzaamheden te beoordelen en jouw wensen te bespreken.

Neem gerust contact op via e-mail, info@extrainstallatie.nl of bel direct met 053-430 430 4.

Contact

Whatsapp
06 43 13 92 58

Kantoor
053 4304 304